Scholen 2020-2021 Scholen Lager onderwijs

 4e, 5e en 6e leerjaar 

 Muziek / Theater / Videoprojecties 

Deze swingende voorstelling kon in het schooljaar 19-20 niet plaatsvinden door COVID-19. Gelet op de grote interesse vanuit de Grimbergse scholen wordt deze voorstelling naar het schooljaar 20-21 verplaatst als ‘extra aanbod’ naast Spa Bruis+.

'Badaboem' is een heerlijk geestige theaterhit of de meest (inter)actieve schoolvoorstelling. Jong en oud gaan naar buiten met een brede glimlach op de lippen waarbij ze de Badaboem-muzieknummers nog een tijdje zullen nazingen.

Na de succes producties 'Niets' (Ben X) en 'Neelandis' dit de nieuwste productie geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar.

De thema’s ‘liefde’ en ‘de liefde voor muziek’ (slagwerk in het bijzonder) staan centraal. 'Badaboem' is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is ook een poëtisch verhaal over een hopeloos verliefde trommelaar en een prachtige drumster.

Dat alles in een knetterende tekst op rijm, vol humor, maar ook met een diepere boodschap, bij jong en oud herkenbaar. Een wervelend video spektakel ondersteunt de voorstelling waarin ook het publiek slagwerker wordt.

Optievoorstelling op di. 27 april om 10.30u.

Met: Bert Huysentruyt (Grimbergse acteur o.a. in Broken Circle Breakdown, De Infiltrant, Zingaburia op Ketnet, Kosmoo op Kzoom, maar ook drummer bij o.a. Gorki, Lady Linn, Lenny en de Wespen) en Annebelle Dewitte (drumster bij The Advent of March, The Andrews Brothers en het Annebelle Dewitte Quartet)