Seizoen 2020-2021 Podium 2020-2021 Podium Muziek Matinee

 

Na haar passage in Vive La Vie en Vive le vélo aan de zijde van Karl Vannieuwkerke doet Astrid Stockman het podium van Cc Strombeek aan. Met enkel een piano en haar stem puurt ze bekende nummers uit tot de essentie. Zomer, zon en genieten van het leven vormen een rode draad, maar er is evenzeer plaats voor ontroering en even achterom kijken.

Foto credit: Johan Jacobs

Astrid Stockman - I Wanna Dance With Somebody (Vive le vélo)

Gerelateerde events

Jef Neve

speelt met u!

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Jazz Muziek
Niet de aangekondigde tournee rond zijn laatste album, maar wel Jef Neve solo. Hij improviseert op aangeven van het publiek. Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot”.
Tickets

Willy Sommers

Sommers of '69

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
‘Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want Willy Sommers en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. Met veel plezier wekt hij die anno 2020 weer tot leven. Bereid je voor op een throwback naar the summer of love. Uiteraard vergeet hij zijn eigen halve eeuw aan hits niet.
laatste plaatsen

Imagine No Lennon

Jean Bosco Safari, Ben Crabbé, David Piedfort e.a.

| Schouwburg Cc Strombeek
Podium 2020-2021 Podium Muziek
Veertig jaar moeten we John Lennon al missen, een van de grootste songschrijvers aller tijden. Jean Bosco Safari en Ben Crabbé konden een topband samenstellen voor een herdenking, of beter een viering, opgebouwd rond alle hits van deze working class hero.
laatste plaatsen