Wijde Wereld Weken Muziek Theater Podium Podium 2018-2019

Na het succes van de eerste tournee, de herneming!

Pieter Embrechts – theaterdier, acteur, songsmid en zanger – interviewde de voorbije jaren boeiende mensen die wonen, werken en wandelen op de Turnhoutsebaan in Antwerpen, Borgerhout. En het verhaal is universeel: 

“De Turnhoutsebaan staat symbool voor de evenwichtsoefening van de multiculturele stedelijke samenleving die elke Europese stad kent. Antwerpen telt meer nationaliteiten dan New York en heeft na Amsterdam het hoogste aantal nationaliteiten ter wereld. Na een wandeling op de Turnhoutsebaan ben je dan ook op alle continenten geweest.”

Het resultaat van alle interviews is een indringende muziektheatervoorstelling waarin de verhalen van deze mensen verteld worden via songs en filmische portretten. Een kruisbestuiving van cinema, docu, muziek en theater.

De herlancering van deze tournee wordt versterkt met de release van een uniek mediaboek met de verhalen, songteksten, films, songs en foto’s van deze voorstelling.

Gerelateerde events

3 faces

| Schouwburg Cc Strombeek
Wijde Wereld Weken Seizoen 2018-2019 Film
Jafar Panahi is één van de belangrijkste filmmakers van zijn generatie. Ondanks de nationale boycots van zijn persoon en films, blijft hij productief en is hij wat ons betreft het belangrijkste Iraanse exportproduct na aardolie.
Tickets