Dans Podium Seizoen 2016-2017

'ANECKXANDER' is een kwetsbare zoektocht naar perfectie. Wat ontstaat is een rauw zelfportret waarin het lichaam zich tegelijk blootstelt en tracht te ontsnappen aan de blik van zij die kijken. Een acrobatisch, naakt lichaam, een handvol zorgvuldig gekozen objecten en drie variaties op eenzelfde stukje pianomuziek. Dit alles vormt gaandeweg het tragische portret van een menselijk wezen.

Gerelateerde events

Never Walk Alone #1

Darlane Litaay & Moh Hariyanto

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
Darlane Litaay put inspiratie uit de West-Papuaanse danstraditie waarin zang en dans onlosmakelijk verbonden zijn. Hij beschouwt beide als één vervlochten vibratie en zet stem en lichaam samen in beweging.

Never Walk Alone #2

Bára Sigfúsdóttir, Masoumeh Jalalieh & Alireza Mir

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
'Being' is de nieuwste dansvoorstelling van Bára Sigfúsdóttir, een Brusselse choreografe met IJslandse roots. Met 'Being' gaat ze aan de slag met twee Iraanse dansers, wat een intrigerende uitwisseling tussen Oost en West oplevert.

Never Walk Alone #3

Yumi Osanai & Boryana Todorova / Yurie Umamoto

| Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2017-2018
'Trepkodoune' ontstaat uit een ontmoeting tussen de Japanse Yumi Osanai en de Bulgaarse performer Boryana Todorova. Zij onderzoeken wat hen verbindt en scheidt. Met een uitgekiende scenografie zoomen ze in op delen van het eigen lichaam.