Theater Podium Seizoen 2017-2018 Nieuw


 Michaël Pas: ‘Een dappere, sterke en tegelijkertijd ontroerende voorstelling’

Hoe bewijs je dat Bukowski ongelijk heeft? Dat is de vraag die de jonge vrouw in dit verhaal bezig houdt. Het begon allemaal die ochtend, zo een ochtend waarop je niet kunt stoppen met huilen en ze het meest eenzame gedicht ter wereld tegenkomt. Alone with everybody van Charles Bukowski. Ze besluit dat het genoeg geweest is. Vastberaden om een antwoord te vinden op de meest gestelde vraag in het universum trekt ze haar schoenen en jas aan en gaat de straat op. Ze stelt aan iedereen die voorbij komt dezelfde vraag. Eindeloos veel mensen komen voorbij, een straatartiest, een comedian, een oude man, een priester, een prostituee, haar eigen moeder en tenslotte dan eindelijk Bukowski zelf.

Alone with everybody is een muzikale, wervelende en ontroerende zoektocht van een klein individu naar het grootste wat er is. 

Anke Jochems zal volgend seizoen één van de makers zijn die in kader van Eigen Kweek een nieuwe productie maakt met steun van 7 Vlaams-Brabantse cultuurcentra. Een unieke kans dus om haar werk te leren kennen!

Tekst, spel en muziek: Anke Jochems | Coaching: Suzanne Grotenhuis | Techniek: Tim Van Leekwyck | Met dank aan: Suzanne Grotenhuis, LUCA Drama, Stefan Vandenberghe, Sarah Eisa, Peter Anthonissen, Kristof Van Perre en Bo Spaenc.