Abonnementen kunnen niet via e-mail of telefonisch worden besteld.

Hulp nodig? Raadpleeg hier de handleiding.

Een bestelformulier vind je hier.


Een goede start

Bij de start van de verkoop wordt gebruik gemaakt van een wachtrij die de grote drukte op dat moment moet opvangen.

 • Tot 9u wordt een pagina weergegeven die aangeeft dat de online verkoop nog niet actief is.
 • Om exact 9u (tijd op onze server) wordt een willekeurig aantal mensen toegelaten tot het aankoopproces.
 • Alle overigen die op dat moment aan het wachten zijn, krijgen een willekeurig nummer toegewezen in de wachtrij.
 • Elke minuut wordt een nieuwe groep mensen toegelaten tot het aankoopproces, de anderen zien op de wachtrijpagina het aantal wachtenden voor hen afnemen.
 • Het nummer in de wachtrij wordt bijgehouden in een ‘cookie’ op je computer. Dit wil zeggen dat wanneer je per ongeluk het wachtrijvenster zou sluiten nog voor je aan de beurt bent, of tijdens het aankopen, je gewoon terug op de link ‘koop abonnementen’ kan klikken en zo je aankoop kan verderzetten of je wachtrijnummer herneemt. Sluit je internetprogramma evenwel niet af, want dan verlies je je plaats in de wachtrij.

Haal het maximum uit je abonnement!

Cc Strombeek biedt drie abonnementsformules aan: abo 3, abo 6 en abo 10. Afhankelijk van het aantal voorstellingen in je abonnement zijn er verschillende kortingsprijzen. Een abo 3 geeft geen korting, maar je kan wel al tijdens de voorrangsperiode tickets kopen voor minstens 3 voorstellingen. 

Voordelen van een abonnement

 • Voorsprong: de abonnementenverkoop start een week vroeger dan de verkoop van losse tickets,
 • Goede plaatsen: door er snel bij te zijn, ben je zeker van een goede plaats,
 • Uitnodigingen voor de rondleiding en opening van de tentoonstellingen,
 • Lastminutesuggesties, exclusieve voordelen (o.a. onze jaarlijkse daguitstap) en andere buitenkansen

Kortingen voor abo 6 en abo 10

 • Een aanzienlijke korting op tickets binnen het abonnement. 
 • Een abonnementskorting voor extra ticktets die je later boekt.
 • Alle filmvoorstellingen aan kortingsprijs.
 • Kortingsprijs voor sommige educatie activiteiten.

BELANGRIJK!
Je ontvangt bij je abonnement een voordeelkaart met een 
unieke abocode. Hou deze goed bij, je hebt ze nodig om te kunnen genieten van je abonnementskortingen, zowel bij online reservaties als aan de ticketbalie!

Wanneer kan je NIET online reserveren?

Groepen

Je kan online tot max. 8 abonnementen in 1 keer reserveren zodat familieleden of vrienden samen kunnen zitten. Verzamel op voorhand alle gegevens die je nodig hebt. Hou er rekening mee dat degene die reserveert, ook de betaling dient uit te voeren.

Rolstoelgebruikers

Cc Strombeek voorziet voor alle voorstellingen plaats met goede zichtbaarheid voor 2 rolstoelen en 2 begeleiders. Deze plaatsen kunnen echter niet online worden gereserveerd. Rolstoelgebruikers die een abonnement wensen aan te kopen, nemen dus best zo snel mogelijk contact op met het onthaal.

9 tips om je abonnement succesvol af te ronden!

 1. Klik op de Koop je abonnement-knop, of surf naar deze pagina en klik op Bestel je abonnement hier. Je komt dan in het online aanmeldingsscherm.
   
 2. Kies het juiste aantal abonnementen (online max. 8) en kies per persoon welk soort abonnement er aangekocht zal worden: Abo10, Abo6 of Abo3. Dit is een erg belangrijke stap; nadien kan je deze keuze niet meer ongedaan maken! De regel is dus: 1 abonnement = 1 persoon. 
   
 3. Je krijgt een lijst te zien met alle voorstellingen die in de abonnementen kunnen opgenomen worden. Voeg voorstelling per voorstelling de tickets toe aan je abonnement.
  Tip: kies vooraf best enkele reservevoorstellingen. Dit is vooral handig wanneer je tijdens het invoeren van je bestelling merkt dat er al uitverkochte evenementen zijn. Zo vermijd je dat je niet genoeg voorstellingen hebt om je abonnement te voltooien. Voorbereiding helpt veel; gebruik hiervoor het keuzeformulier.
   
 4. Per gekozen voorstelling in je abonnement kan je ook max. 4 losse tickets (per bestelling) extra reserveren (eventueel ook aan -21 of 65+ kortingsprijs).
   
 5. Je krijgt bij de meeste events het zaalplan te zien met je zitplaatsen die het ticketsysteem voorstelt. Je kan deze wijzigen, maar je bent wel verplicht aan te sluiten. Een enkele stoel openlaten is niet mogelijk. Indien je geen zaalplattegrond te zien krijgt, betekent dit dat we werken met ongenummerde zitjes.
   
 6. Bij de volgende stap krijg je een overzicht van je abonnementen. Als je uiteindelijk alle tickets hebt, kies je voor Afrekenen.
   
 7. Vul de persoonsgegevens aan van de tickethouders (diegenen waarvoor je reserveert). Je plaatsen blijven gereserveerd zolang je werkt aan je online reservatie. 15 minuten na je laatste actie/klik wordt je sessie gestopt.
   
 8. Een fout gemaakt? Dan is dit het moment om nog iets te wijzigen. In het overzicht kan je nog je plaatsen in de zaal wijzigen of tickets verwijderen uit je bestelling. Let wel op dat je abonnement dan nog het vereiste aantal voorstellingen telt.
   
 9. Kies je betalings- en leveringswijze en bevestig je bestelling.

Abonnement betalen en ontvangen

Voor de veilige online betaling kan je kiezen tussen:

 • Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard: Je betaling wordt onmiddellijk uitgevoerd en je ontvangt meteen een mail met de bevestiging van je aankoop, samen met de digitale tickets, klaar om te printen (print at home–tickets).
 • Overschrijving: Je ontvangt een mail met het bedrag, rekeningnummer en een gestructureerde mededeling. Betaal tijdig want je bestelling wordt automatisch verwijderd indien de betaling niet ontvangen werd binnen de 9 kalenderdagen. Na je betaling krijg je de tickets via mail toegestuurd, klaar om te printen (print at home–tickets).
 • Betaling aan de ticketbalie: Aan het onthaal kan je bij voorkeur met Bancontact betalen maar ook cash, met waardebonnen van Cc Strombeek of met cultuurcheques (Sodexo).  Ook in dit geval moet de betaling binnen de 9 kalenderdagen gebeuren, zo niet wordt je bestelling verwijderd. 

Abonnementen afhalen aan onze ticketbalie is niet mogelijk van zaterdag 25 juni t.e.m. woensdag 29 juni wegens de start van de verkoop van losse tickets.

Om alle geschillen betreffende betalingstermijnen te vermijden, willen we je aandacht vestigen op de datum die vermeld wordt op onze betalingsuitnodigingen. Hierop staat een ‘uiterste datum ontvangst betaling' of 'vervaldatum’ aangegeven: dit is de datum waarop het verschuldigde bedrag op de vermelde rekening moet staan. Zorg er dus voor dat je de betaling tijdig uitvoert en hou hierbij rekening met de sluitingsdagen van banken. Indien de overschrijving ons niet op tijd bereikt, worden de tickets automatisch verwijderd uit de reservatie.

Reserveer je liever niet online?

Indien je online problemen ondervindt, geen computer of internet hebt, of liever je abonnement ter plaatse bestelt, helpen we graag verder aan het onthaal van Cc Strombeek.

Op zaterdag 10 juni is het onthaal geopend van 9u tot 12.30u. 

Je kan je abonnement niet telefonisch bestellen.

In de gids vind je geen bestelformulier. Je kan er wel eentje bekomen aan de ticketbalie of hier downloaden.