Ook verenigingen zijn welkom bij ons. De activiteiten die ze in ons huis organiseren vind je hieronder.
Tickets zijn bij de verenigingen zelf te verkrijgen.

Te Gast in Cc Strombeek

Hatha Yoga

Cecile De Groote

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Wil je de talrijke effecten van yoga en diepe ontspanning ervaren kom dan naar de yogalessen die opnieuw starten op 5 september 2016.

Tai Chi: proefles voor beginners

Taiji Vereniging Grimbergen

| Charleroyhoeve
Te Gast
Interesse in een gratis kennismakingsles? Heb je nog geen ervaring met Tai Chi, maar wil je het toch eens proberen? Kom eens langs en probeer het vrijblijvend en gratis een keertje uit.

Begeleide Groepsmeditatie

Taiji Vereniging Grimbergen

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Groepsmeditaties zijn bijeenkomsten waarbij je de mogelijkheid hebt om het mediteren in groepsverband te ervaren. Karine Dutli, Christine Duron, Anne Schoonejans, Francis Verhelpen, Ber Raeymaekers

Hartcoherentie

Taiji Vereniging Grimbergen

| Hemmerechtszaal Cc Strombeek
Te Gast
Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode waarbij we met een eenvoudige ademhalingstechniek het hart in een zodanige staat brengen zodat het hart en het brein in balans zijn.

De kracht van JA

Tai Chi Vereniging Grimbergen

| Charleroyhoeve
Te Gast
Een licht actieve avond-workshop, met muziek, woord en beeld. Begeleid door een inspirerende coach en afgewisseld met leuke praktijkgerichte oefeningen.

5 stand-up comedians

Comedy Night

| Feesttent brug Humbeek
Te Gast
Ter gelegenheid van de Kanaalfeesten Humbeek en Vlaanderen Feest! organiseert Humbeek Sas Events op vrijdag 30 juni 2017 voor het eerst een “Comedy Night” met maar liefst 5 stand-upcomedians: David Galle, Piet De Praitere, Bas Birker, Jens Dendoncker en Sander VDV,
Tickets