Humor Podium Seizoen 2016-2017

Enkel gewapend met een microfoon staan drie stand-uppers en één ‘master of ceremony’ in zaal Eldorado Humbeek opnieuw garant voor een avond stand-upcomedy pur sang.

Slimste Mens-coryfee Kamal Kharmach is een rijzende ster van het stand-upcomedylandschap. In het dagelijkse leven assistent economie aan de Universiteit Antwerpen, put hij vooral inspiratie uit zijn ervaringen als jonge Vlaamse Marokkaan, sociaal werker, stadsbewoner en voormalige morbide obees. Geen brulboei of angry young man, maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken.

Koen Dewulf stond in 2007 reeds in de finale van Humo’s Comedy Cup. Sindsdien draait hij mee als headlinende comedian of als ‘master of ceremony’. Geef hem een micro en hij is een comedian pur sang, geef hem een gitaar en hij speelt liedjes, geef hem 4 vrouwen en hij richt een covergroepke (Kalafonia) op.

Schilder, cartoonist, televisie- en theatermaker Kamagurka (Luc Zeebroek) bracht reeds lang voor de hype van de stand-upcomedy zijn absurdistische hersenspinsels en teksten op de planken. Hij voelt zich als performer dan ook als een vis in het water, wat ongetwijfeld zal blijken tijdens de hoofdact in deze Stand-up Comedy Café-editie.

Gerelateerde events

Ga-Bie-Jer

Javier Guzman (NL)

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Podium Seizoen 2016-2017
De beste humor moet wat schuren, al blijft het doel natuurlijk de lach. Javier brengt ijzersterke comedy. Zijn persoonlijke en diepgaande aanpak maakt hem tot één van de beste Nederlandse cabaretiers. Nu voor het eerst te gast in Cc Strombeek.
Tickets