Theater Podium Seizoen 2016-2017

Een nieuwe creatie van Arne Sierens met 3 ondertussen heel bekende topspelers Titus De Voogdt (The Missing - BBC, WELP, Broer), Robrecht Vanden Thoren (Hasta La Vista, Terug naar Morgen), Tom Vermeir (Belgica) en live-muziek van Franse muzikant Jean-Yves Evrard (De Pijnders, Lacrima, Ensor,...).

Duizenden jaren na Babylon is het nog altijd één en al verwarring op de aarde, in onze hoofden en in ons leven. We gedragen ons deftig, houden ons voortdurend in en lopen braaf en netjes tussen de lijnen. Maar af en toe houden we het niet meer vol en barsten we uit. Zo is het ook in ons theater... Soms gaan we over tot algehele baldadigheid en balorigheid, uit wraak voor dit soms zinloze leven en de maatschappij die een veel te hoge druk op ons legt. Er is alleen zogenaamde redelijkheid. Plus al die perikelen thuis, de stille ruzies die ons opvreten. Waar is het wilde en het flamboyante? Laat ons dringend een voorstelling maken die ons van binnen en van buiten licht en lucht geeft.

 

tekst en regie: Arne Sierens
spel: Titus De Voogdt, Robrecht Vanden Thoren, Tom Vermeir
live-muziek:
Jean-Yves Evrard
scenografie: Guido Vrolix
kostuum: Ilse Vandenbussche
stage kostuum: Deborah Van Acker
fotografie: 
Kurt Van der Elst 

Gerelateerde events

De Hondenwei

Toespijs

| Schouwburg Cc Strombeek
Theater Podium Seizoen 2016-2017
Tragikomische voorstelling van en met Alice Reijs en Ariane van Vliet over ontmoetingen met honden en hun baasjes. Ze praten met hun honden, over hun honden en via hun honden over hun eigen problemen en bij uitbreiding die van de hele wereld. De hondenwei als minimaatschappij...
Tickets

De Wederopbouw van het Westen

de Koe

| Westrand Dilbeek
Theater Podium Seizoen 2016-2017
Waar staan we en hoe is dat zo gekomen? En hoe moet het nu verder met de wereld? Prangende vragen! Heeft het fijne gezelschap de KOE misschien een antwoord? Kom kijken naar de Grande Finale van hun even grootse als lichtvoetige geschiedenis van het Westen.
laatste plaatsen

Vanish Beach

Hof van Eede

| Westrand Dilbeek
Theater Podium Seizoen 2016-2017
Het jonge theatercollectief rond de zussen Ans en Louise Van den Eede en Wannes Gyselinck wijdt haar vijfde voorstelling aan het belang van herinneringen.
Tickets