Kennen jullie Mixxit al?
Vanaf nu vinden jullie alle activiteiten, van originele workshops tot concerten en artistieke evenementen gericht op een jongerenpubliek tussen 14 en 26 jaar, onder dit label!


Vlotte pennen - voor jongeren vanaf 16 jaar

Jonge recensenten gezocht!

Vlotte pennen is een jonge recensentenclub voor alle 16-plussers die houden van theater én van schrijven. Je bekijkt samen met je collega-schrijvers drie theatervoorstellingen waarover je een recensie schrijft.

Je maakt een eerste versie, waarop je feedback krijgt, die je dan kan verwerken in je definitieve tekst. Daarnaast zijn er twee bloeiende begeleidende sessies: een inleidende sessie door Wouter Hillaert (theaterrecensent) en één sessie waarbij je de geschreven recensies door een leespanel onder de loep genomen worden.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar sophie.vanweert@ccstrombeek.be.

Deelnameprijs: €18 (die terugverdiend kan worden als alle tweede versies binnen zijn)
Organisatie: Westrand Dilbeek en Cc Strombeek


MiXXit (jongeren) in Cc Strombeek

Opening pop-upterras met Chantal (BRUZZ) / Faisal (Studio Brussel) / MorshMellow

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Projecten MiXXit (jongeren) Muziek Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017
Ook deze lente zal ons pop-upterras opnieuw tot leven komen met een hele reeks nieuwe concerten, workshops etc. Het startsein van een nieuw spetterend seizoen wordt gegeven op vrijdagavond 19 mei met een grootse opening die ook geheel gratis is. Line-up: Chantal / Faisal / MorshMellow

Strombeek Feest met Nico Morano / Borealis / Dan Dough / Don Zertos / Jenstar

Pop-upterras

| Cc Strombeek
Pop-upterras Projecten MiXXit (jongeren) Muziek Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017
Op zaterdag 10 juni zullen er verspreid over heel de gemeente verschillende activiteiten plaatsvinden. Heel Strombeek viert die dag feest! Ook wij als cultuurcentrum doen hieraan mee. Net als vorig jaar zullen er opnieuw dj’s van wereldniveau het beste van zichzelf geven op ons pop-upterras.