Brochure Klassiek 2016-2017

Vocalconsort Berlin, Liebrecht Vanbeckevoort, Fidelio, Sergei Prokofiev, Luc Brewaeys, kids concerten …. Op zoek naar klassieke muziek in je regio?  Vraag dan snel de brochure ‘Klassiek Regio Noordrand’ aan via info@ccstrombeek.be of 02/263 03 43. Je vindt er een uitgebreid overzicht van concerten, interviews …. 


Concerto delle Donne

Euterpe Baroque Consort

| Abdijkerk Grimbergen
Klassiek Podium Seizoen 2016-2017
Muziek uit de vroegbarok van Monteverdi, Carissimi e.a. Het Euterpe Baroque Consort haalt zijn mosterd aan het 16de eeuwse hof van Ferrara, van waaruit drie gevierde zangeressen met prachtige stemmen heel Italië veroverden.
Tickets

Kamiel D'Hooghe

Orgelconcert

| Abdijkerk Grimbergen
Klassiek Podium Seizoen 2016-2017
Gevierd muzikant en hoofd-organist van de abdijkerk van Grimbergen Kamiel D’Hooghe geeft ook dit seizoen een orgelrecital waar Johann Sebastian Bach wellicht niet zal ontbreken. De details van het programma zullen later worden bepaald. We houden je op de hoogte!
Tickets

Ton Koopman

| Abdijkerk Grimbergen
Klassiek Podium Seizoen 2016-2017
De Nederlander Ton Koopman is dirigent, klavecinist en organist met wereldklasse. In 2016 sluit deze meesterlijke muzikant de reeks klassieke concerten af met een orgelrecital op beide orgels van de abdijkerk van Grimbergen.
Tickets