Blikvangers

Kubo en het magische harnas (8+)

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Familie Seizoen 2016-2017
Kubo is 11. Elke dag verlaat hij de rots waar zijn zieke moeder en hij wonen en trekt hij naar de markt om verhalen te vertellen. Maar wanneer hij per ongeluk een geest uit zijn verleden oproept, snelt die vanuit de hemel naar beneden om een eeuwenoude wraak te nemen.
Tickets

La La Land

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2016-2017
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Hartverwarmende moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.
Tickets

Django

Film Fest Gent on Tour

| Schouwburg Cc Strombeek
Film Seizoen 2016-2017
Elke derde dinsdag van de maand selecteert Film Fest Gent een kwaliteitsfilm die On Tour in avant-première getoond wordt. Ongeveer een maand voor de vertoning wordt bekendgemaakt om welke film het gaat. Een exclusief gebeuren voor een selecte club bioscopen en cultuurcentra!
Tickets

Nieuws (60)

Preview CaCtuS magazine #6

Op wo 22/02 verschijnt het nieuwe CaCtuS magazine van Cc Strombeek. Hier kan je ondertussen de digitale versie bekijken.

14/02: Start verkoop 'Door De Bomen'

Op dinsdag 14/02 om 14u start de verkoop van het groen geurend familiefestival 'Door de Bomen'. Koop je festivalticket en schrijf je nu al in voor de workshops/voorstellingen want vol=vol.