De programmatie Dans komt tot stand door een samenwerking met Westrand (Dilbeek). Sommige dansvoorstellingen vinden dan ook daar plaats. 

4 x 4 Ephemeral Architectures

Gandini Juggling (GB)

| Schouwburg Cc Strombeek
Humor Dans Podium Seizoen 2016-2017
Vier jongleurs en vier balletdansers delen voor de eerste keer samen een podium voor een aangrijpend mooi schouwspel. Live begeleid door een jong muziekensemble brengt dit internationale gezelschap een fenomenale voorstelling van elegantie en virtuositeit. Nu uitzonderlijk te zien in Vlaanderen.
Tickets

Home

Luis Marrafa

| Westrand Dilbeek
Dans Podium Seizoen 2016-2017
In HOME zoeken 5 dansers van verschillende afkomst een antwoord op de vraag: Waar ben je thuis? Thuis zit verankerd in ons geheugen, ook al vervagen de kleuren en de details met de tijd. Ons lichaam past zich aan nieuwe plaatsen aan waar alles fris en nieuw is. Nieuwsgierigheid verlegt onze grenzen.
Tickets

Partita II

Rosas / Boris Charmatz

| Schouwburg Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2016-2017
'Partita 2’ komt voort uit een verlangen: wat gebeurt er wanneer twee choreografen, die leiding geven aan andere dansers, beslissen zelf te dansen? Uniek, een duet met een man waarin Anne Teresa De Keersmaeker zelf danst.
uitverkocht

Aneckxander

A. Vantournhout & B. Lievens

| Westrand Dilbeek
Dans Podium Seizoen 2016-2017
In dit rauwe zelfportret stelt het lichaam zich tegelijk bloot en tracht het te ontsnappen aan de blik van de kijker. Een acrobatisch, naakt lichaam, een handvol objecten en drie variaties op eenzelfde stukje pianomuziek. Dit alles vormt gaandeweg het tragische portret van een menselijk wezen.
Tickets

Radical Light

Salva Sanchis

| Schouwburg Cc Strombeek
Dans Podium Seizoen 2016-2017
Salva Sanchis gaat in dialoog met de muziek van Senjan Jansen en Joris Vermeiren. De twee geluidsontwerpers brengen minimale techno met experimentele elektronica. Ze maken een mooi pointillistisch palet van microgeluiden, zowel ritmisch als contemplatief, onbegrijpelijk en aanstekelijk.
Tickets