Muziek Jazz Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017

Door middel van een Farewell Tour met uitverkochte concerten in 14 landen en 2 uitzonderlijke afscheidsconcerten in de Lotto-Arena en Vorst Nationaal in oktober 2014, viel het doek definitief over Vaya Con Dios.

Nu kondigt Dani Klein, samen met Sal La Rocca (bas), William Lecomte (piano) en Tim De Jonghe (trompet), drie gerenommeerde jazzmuzikanten en al jaren deel uitmakend van de vaste band van Vaya Con Dios, een nieuw project aan.

Ze zullen de meest vrolijke nummers brengen uit het rijk gevulde repertoire van Billie Holiday. Dani wil hiermee haar grote waardering uiten die ze heeft voor de legendarische zangeres.

 

Muzikanten: Dani Klein (zang), Sal La Rocca (contrabas), William Lecomte (piano) & Tim De Jonghe (trompet).

Gerelateerde events

Te Gek!? Nerveuze vrouwen

Ella Leyers, Eva De Roovere, Inge Paulussen en Tine Reymer

| Schouwburg Cc Strombeek
Te Gek!? Muziek Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017
Vier nerveuze vrouwen: Ella Leyers, Eva De Roovere, Inge Paulussen & Tine Reymer. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien. Wat doen die vrouwen samen op een podium? Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Ondersteund door De Laatste Showband.
laatste plaatsen

Alleen en zonder plan

Bart Peeters

| Schouwburg Cc Strombeek
Muziek Pop / Rock Podium Seizoen 2016-2017
Bart Peeters doet een korte reeks solo-concerten: hij zal het publiek tegemoet treden met enkel een gitaar (en mogelijk ook twee lepels). De concerten, in twee delen, zullen niet volgens een voorafbepaald plan verlopen. 1 ding staat vast: hij zal zich volledig laten gaan als muzikant/entertainer!
laatste plaatsen